Menu voimassa ma-pe klo 15 jälkeen, lauantaisin ja sunnuntaisin koko päivän.
Tuorepurkitettuja sardiineja Matosinhoksen
satamakaupungista Portugalista,
Kiilan omaa focacciaa paahdettuna,
marinoitua punasipulia ja ruohosipulia (m)
Makuina oliiviöljy, tomaatti tai chili.
Suositus samppanjan seuraksi!
Bang bang-kastiketta, karamellisoitua sipulia, yrttimarinoitua kirsikkatomaattia ja lime-aiolia (l, g)
Ponzu-kastiketta, karamellisoitua sipulia, granaattiomenan siemeniä, misomajoneesia, paahdettuja seesaminsiemeniä ja ruohosipulia (m)
Kiilan saaristolaisleipää joki- ja katkaravuilla fritti kapriksia, karamellisoitua sipulia, sitruunamajoneesia, tilliä, ruohosipulia ja verde-öljyä (l)
Bataattihummusta, pähkinä-chiliöljyä ja paahdettua pähkinää (g, sis. pähkinää)
Avokado-tomaattisalsaa, Kiilan omaa valkosipuliöljy-paahdettua focacciaa ja limefraichea (m)
Avokadotartaria, karamellisoitua sipulia, pikkeliananasta, seesamislaw, lehtisalaattia ja paahdettua pähkinää (l, sis. pähkinää)
Tarjoillaan pehmeiden tacojen kanssa.
Portugalilaista A Queijeira
Peppered ja Manjar da Quintã, bufala mozzarellaa
Gorgonzolaa ja manchegoa
Parmankinkkua, Coppaa,
Salame Spianataa, Crudoa
Grillattua paprikaa ja
Bang bang -perunaa
Pikkeliananasta
Päärynähilloketta
Bataattihummusta
ja lime-aiolia
Seesaminsiemeniä
ja pähkinä-chiliöljyä
Kiilan focacciaa ja kräkkeriä
Ruohosipulia ja versoja
Aperitivo sisältää pähkinää.
Saatavana myös kasvisversiona.
Tyrnivalkoviinikastiketta, sitrus-versosalaattia, limefraichea ja paahdettua pähkinää (l, sis pähkinää)
Paahdettua lehtikaali-perunaa, grillattua paprikaa, halloumi-juustoa, tryffelimajoneesia ja ruohosipulia (l, g)
Seesamiriisiä, kasviscurrya, ruohosipulia ja limefraichea (l, g)
Seesamicoleslaw, ponzu-kastiketta, versoa ja harissa-paprikamajoneesia (l)
Karamellisoitua sipulia, avokadoa, sitrusfraichea, ruohosipulia, versoa ja paahdettua pekaanipähkinää (l, g, sis. pähkinää)
Bataattihummusta, pikkeliananasta, avokado-mangosalsaa, pähkinää ja limeaiolia (veg, g, sis. pähkinää ja chiliä)
Paahdettua bataattia, avokadoa, soijapapuja, paahdettua basilikaperunaa, bataattihummusta ja avokadotartaria, jää- ja keräsalaattia sekä Kiilan focacciaa (l)
Halloumi-juustoa, pikkeliananasta, kirsikkatomaattia, soijapapuja, marinoitua punasipulia, paahdettua paprikaa, sataydressing, bataattihummusta, asian vinegrettiä, paahdettua maapähkinää, jää- ja keräsalaattia, Kiilan focacciaa (l, sis. pähkinää)
Paahdettua verde-kvinoaa, paahdettua bataattia, kirsikkatomaattia,
pankocrumblea ja Kiilan focacciaa (l)
Häränjauhelihapihvi 150g, cheddarjuustoa, jääsalaattia, tomaattia, karamellisoitua sipulia, tryffelimajoneesia ja maalaisranskalaisia (l)
Rapeaksi friteerattua kanan paistileikettä, jääsalaattia, tomaattia, karamellisoitua sipulia, harissapaprikamajoneesia ja maalaisranskalaisia (l)
Grillattua paprikaa, halloumijuustoa,
jääsalaattia, tomaattia, karamellisoitua sipulia, lime-aiolia ja maalaisranskalaisia (l)
Burgerit saatavilla
myös gluteenittomina
Tryffelimajoneesi, Harissa-paprikamajoneesi, Lime-aioli, Miso-majoneesi, Vegaanimajoneesi
Suolakaramellivaahtoa ja karamellisoitua hasselpähkinääa (g, sis.pähkinää)
Karamellisoitua pistaasipähkinää ja marinoitua mangoa (l, g, sis. pähkinää)
Päärynähilloketta, nutellaa, karamellisoitua pekaanipähkinävoita, karamellivaahtoa ja kulta-mustikoita (l, g, sis. pähkinää)
Vanilja (l, g)
Suklaa (l, g)
Vaihtuva kausisorbetti (veg, g)
Ryhmämenut yli 10 hlön seurueille.
Toivomme ennakkotilauksen pääruokavalinnoista
sähköpostitse (info@ravintolakiila.fi) neljä päivää ennen pöytävarausta.
Maa-artisokkakeittoa
rapeaksi paistettua porsaankylkeä, friteerattua sipulia
ja tilliöljyä (l, g, saatavana vegaanisena)
Yön yli haudutettua naudanniskaa ja perunafondant
pikkelöityjä juureksia ja punaviinikastiketta (l, g)
TAI
Grillattua lohta ja paahdettua lehtikaali-puikulaperunaa
pikkelöityjä juureksia ja sahrami-hollandaisea (l, g)
TAI
Pankopaneroitua tofua ja pikkelöityjä juureksia
lehtikaali-puikulaperunaa ja baba ganoush (veg, g)
Tyrnitiramisu ja kuivattua vadelmaa
(l, g)
Maa-artisokkakeittoa
rapeaksi paistettua porsaankylkeä, friteerattua sipulia
ja tilliöljyä (l, g, saatavana vegaanisena)
Mustatryffelirisottoa
parmesaanikeksiä ja basilikaöljyä (l, g)
Poron sisäfilettä ja perunafondant
pikkelöityjä juureksia ja karpalo-punaviinikastiketta (l, g)
TAI
Voissa paistettua kuhaa ja paahdettua lehtikaali-puikulaperunaa
pikkelöityjä juureksia ja sahrami-hollandaisea (l, g)
TAI
Pankopaneroitua tofua ja pikkelöityjä juureksia
lehtikaali-puikulaperunaa ja baba ganoush (veg, g)
Tyrnitiramisu ja kuivattua vadelmaa
(l, g)
Kuplivat juomat ovat suosikkimme ja niiden valikoima tulee olemaan jälleen kunnianhimoinen.
Kiilaa sisälle kuplivaan drinksubaariimme.
Ma – Ti: 10:30–22 (21)
Ke – To: 10:30–23 (21.30)
Pe: 10:30–01 (22.30)
La: 12–01 (22.30)
Su: 13–21 (20)
Pyhien aukioloajat
Kiilassa tarjoillaan
17.-19.12.24 klo 10.30-15.00
joululounasta pöytiin tarjoiltuna.
Vaihtoehtoina kolmen ruokalajin menu ja erilaisia pääruoka vaihtoehtoja.
Menun hinta 45€.
Menu julkaistaan myöhemmin.